Vi jobbar för er fritid !  

LMC HUSVAGNAR

Förstklassig komfort, kvalitet och användarvänlighet på resan, känn dig hemma och slappna av.
Upptäck nya länder, kulturer och erfarenheter på dina resor. Bäst av allt, ditt hem är alltid med - stanna det där du vill, tid och avstånd har inte längre någon betydelse.

LMC Long Life-teknologin är den mest innovativa påbyggnadsteknologin för fritidsfordon. Teknologin är ett resultat av konsekvent vidareutveckling av materialen i fordonskarossen och sätter därmed en ny standard för lång livslängd, säkerhet och varaktig kvalitet. Många nöjda kunder drar redan nytta av de enastående fördelarna med Long Life-teknologin. Genom Long Life-teknologin, förkortat LLT, ger LMC alla husbilar / husvagnar en garanti på hela 12 år!

Det finns 6 goda skäl att välja en LMC: 

GOD KVALITÉ - HÖG UTRUSTNINGSNIVÅ SOM STANDARD - LÅNG LIVSLÄNGD,                        TRÄFRI KONSTRUKTION - MARKNADENS BÄSTA GARANTIER -HÖGT ANDRAHANDSVÄRDE - 

KAN KONKURRERA MED NORDISKA FRITIDSFORDON, FULLT UT, ÄVEN VINTERTID!


EXQUISIT VIP  LMC´S FLAGGSKEPP SOM ÄR SPECIALDESIGNAD IN I MINSTA DETALJ. MED ALDE-VÄRME SOM STANDARD, SOFFGRUPP I ÄKTA SKINN, GASOLSPIS MED UGN MM. ISOLERING I TOPPKVALITÉ SAMT TÄTHETSGARANTIN PÅ HELA 12 ÅR GÖR DET TILL DEN ULTIMATA SVENSKA HUSVAGNEN!

EXQUISIT VIP 595
 


 

EXQUISIT VIP 655


EXQUISIT VIP 685


EXQUISIT VIP 695
 


001005