Vi jobbar för er fritid!
Välkommen!

Monaco Air All Season

Monaco Air är det senaste tillskottet i Dorémas sortiment och modellen är det enda traditionella förtältet med luftstativ på marknaden (med undantag för Doréma Horizon Air). Stilen och formen ger samma utrymme och komfort som i ett vanligt förtält men uppsättningen blir enklare tack vare det nya Doréma EAF luftstativet. Huvudstativet består av 3 taktuber och 3 vinklar som alla är sammankopplade och pumpas från en och samma ventil. Detta gör att stativet är rest och klart på några minuter. Extra stöd mellan tuberna medföljer storlek 8-19 och dessa pumpas upp och monteras separat. Tältduken är tillverkad av det senaste TenCate materialet från Europa och detta gör att tältet kan användas under hela säsongen, från tidig vår till sen höst. Modellen är idealisk för resande campare med korta stopp där enkel och snabb uppsättning är ett krav.

EAF luftsystem Luftstativet gör uppsättningen av tältet enkelt med en central ventil i fronten där du kan blåsa upp hela tältet! Ventilerad nock i fronten som kan öppnas/stängas med dragkedja. Myggnätsfönster i höger gavel.

Djup: 240 cm

Färg: Svart/Grå

Leveransomfattning: Tält, Easy Air tuber, gardiner, vagnskappa, hjulhusskydd, markstroppar, stativritning, tubsäck, tältsäck.

 
 
 
Post
Samtal
Karta
Om