Vi jobbar för er fritid!
Välkommen!

LMC bygger inte bara husbilar - vi förverkligar semesterdrömmar. Med äkta tysk ingenjörskonst 100% made in Germany. LMC har utvecklat vackra, säkra fritidsfordon för dig med passion och stor uppmärksamhet på detaljer i 65 år nu. Kvalité som du kan lita på! Ett bekymmersfritt resande med hela 12 års täthetsgaranti.


LMC ELEMENT 2021

Den dynamiska instegsmodellen Element är precis rätt för dig som vill upptäcka friheten med en husbilssemester tillsammans med familjen. Element lämnar inget övrigt att önska. Den har upp till fyra sovplatser i enkel- eller queenssängar kompakta och genomtänkta planlösningar och en ståhöjd på 2,12 meter. För den som behöver mer utrymme finns en taksäng som tillval för alla planlösningar.

CRUISER T 2021:

Den nya Cruiser- modellserien står för komfort och trevlig körglädje på vägen till dina semestermål. Cruiser T erbjuder plats för upp till fyra personer och ger dig den önskade självständighet för din resa. Med två planlösningar kan du välja mellan den större med ett rymligt badrum eller den mer kompakta med vario-badrum. Se fram emot trevliga semesterstunder med nya Cruiser T.

CRUISER V 2021:

För flexibla och aktiva resande. 

Den nya Cruiser V är särskilt kompakt och manövrerbar. Med den kan du aktivt uppleva dagen. En totalhöjd på ca 2,69 meter och en bredd på 2,22 meter gör den särskilt smal och smidig. Med det höjbara taket som tillval skapas ytterligare två sovplatser. 

 
 
 
Post
Samtal
Karta
Om