Vi jobbar för er fritid!
 
0431-130 60

LMC HUSVAGNAR

Förstklassig komfort, kvalitet och användarvänlighet på resan, känn dig hemma och slappna av.
Upptäck nya länder, kulturer och erfarenheter på dina resor. Bäst av allt, ditt hem är alltid med - stanna det där du vill, tid och avstånd har inte längre någon betydelse.

LMC Long Life-teknologin är den mest innovativa påbyggnadsteknologin för fritidsfordon. Teknologin är ett resultat av konsekvent vidareutveckling av materialen i fordonskarossen och sätter därmed en ny standard för lång livslängd, säkerhet och varaktig kvalitet. Många nöjda kunder drar redan nytta av de enastående fördelarna med Long Life-teknologin. Genom Long Life-teknologin, förkortat LLT, ger LMC alla husbilar/husvagnar en garanti på hela 12 år!

Det finns 6 goda skäl att välja en LMC: 

* GOD KVALITÉ  *HÖG UTRUSTNINGSNIVÅ SOM STANDARD *LÅNG LIVSLÄNGD 

*TRÄFRI KONSTRUKTION  *MARKNADENS BÄSTA GARANTIER *HÖGT ANDRAHANDSVÄRDE 

*KAN KONKURRERA MED NORDISKA FRITIDSFORDON, FULLT UT, ÄVEN VINTERTID! 

EXQUISIT VIP:  LMC´S FLAGGSKEPP SOM ÄR SPECIALDESIGNAD IN I MINSTA DETALJ. MED ALDE-VÄRME SOM STANDARD, SOFFGRUPP I ÄKTA SKINN, GASOLSPIS MED UGN MM. ISOLERING I TOPPKVALITÉ SAMT TÄTHETSGARANTIN PÅ HELA 12 ÅR GÖR DET TILL DEN ULTIMATA SVENSKA HUSVAGNEN!

EXQUISIT VIP 595
 


EXQUISIT VIP 655

 


EXQUISIT VIP 685


EXQUISIT VIP 695
 


SASSINO: Med sin ljusa, moderna design i björk-look inställer sig den hemtrevliga semesterstämningen för hela familjen redan från första stund. I husvagnens olika avdelningar får alla plats med sina favoritsysselsättningar. Upptäck alla praktiska detaljer för en lyckad husvagnssemester.


 
SASSINO 460 E, LÅNGBÄDDAR


SASSINO 470 K, BARNKAMMARVAGN


STYLE: Style i tidlöst vacker design är vår modell för din drömsemester med familjen. Nio planlösningar och upp till sex sovplatser gör style till en flexibel allroundmodell för både stora och små semesterfirare. Style välkomnar dig med ung design, fräscha vita accenter och vänlig trädekor. Välj till det höjbara taket och det skapas ytterligare två sovplatser.

 
BARNKAMMARVAGNBARNKAMMARVAGN


BARNKAMMARVAGN


STYLE LIFT: Nya barnkammarvagnen LMC Style Lift med uppfällbar bädd som standard ger ditt mobila hem det flexibla utrymme som du behöver. Med en ståhöjd på hela 2,08 meter i vardagsrummet får du allt utrymme du kan önska på dagen. Inför natten byggs Style Lift om i en handvändning och vips har du och familjen upp till sju bekväma sovplatser.


BARNKAMMARVAGN


 
BARNKAMMARVAGN


VIVO: För resenärer som uppskattar komfort! Totalbredden på 2,3 - 2,5 m ger en mycket generös rumskänsla. Vita detaljer och vänliga träfärger skapar en fräsh och ljus ineriör i Vivo. Med nio modeller att välja mellan hittar du garanterat den husvagnen som passar dig perfekt. Husvagnens låga vikt möjliggör även en stor lastvikt.
BARNKAMMARVAGN


 
BARNKAMMARVAGN


BARNKAMMARVAGN


BARNKAMMARVAGN


BARNKAMMARVAGN


BARNKAMMARVAGN


BARNKAMMARVAGNMUSICA: Eleganta Musica är LMC´s mest påkostade husvagnsklass (förutom nytillskottet Exquisit VIP). Utrustningen är omfattande, bekväm samt trivsam och har en lång rad andra standardtillbehör för högt ställda krav. Musica har massor av ljusinsäpp och en stilfull atmosfär.


 
 
 
 
Post
Samtal
Karta
Om