Vi jobbar för er fritid!
 
0431-130 60

 

Välkommen!

Välkommen!

Hos oss hittar ni ett bra utbud av säkra och högkvalitativa Husbilar och Husvagnar till konkurrenskraftiga priser! Vi har något för alla med vårt kompletta modellprogram av nya husbilar och husvagnar, från instegsmodeller till lyxbilar.

Vi har även alltid ett prisvärt lager av begagnade Husvagnar och Husbilar.

Vår hjälpsamma personal med över 30 år i branschen finns här för dig!

Vi är auktoriserade återförsäljare för:

CHAUSSON

RIMOR

LMC

Vi levererar förtält i hela Sverige!

Vi levererar förtält i hela Sverige!

Med leverans direkt hem till er dörr! Ni kan beställa ert tält direkt via hemsidan och/eller ringa oss. Eller gör ett besök hos oss! I vår tältutställning kan ni se och känna på tälten i verkligheten! Vi har Doréma Megastore med ett större urval av förtält uppställda i butik. Vi har även en hel del reservdelar hemma till tält.

Vi är återförsäljare av följande märken:

DORÉMA

KAMPA

VENTURA

SVENSKA TÄLT

ISABELLA

Tillbehörsbutiken är fylld med reservdelar, tillbehör och campingmöbler av hög kvalité!

Här finns det mesta av det bästa inom campingutrustning!

Vår verkstad utför:

Service

Gasoltest

Täthetskontroll

Reparationer

Boka tid på 0431- 130 60


Nyheter


Tillbaka till översikten

2020-02-02

Nyinkommen! CHAUSSON 628 TITANIUM

En ny fullutrustad Chausson 628 Titanium har nu rullat in till oss, välkommen in och titta!Tillbaka till översiktenVi har öppet som vanligt men på grund av coronaviruset hälsar vi alla som är friska varmt välkomna in till oss men ber er att respektera att stanna hemma om ni har symtom samt hålla ett visst avstånd till personal och andra kunder. Vi har endast personal på plats som är friska och vi desinficerar kortterminal, disk, handtag etc regelbundet för att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss. Vi kan även erbjuda dig enskild visning av Husbilar & Husvagnar på bestämd tid. Om ni ändå känner er oroliga kan ni beställa tält och tillbehör på telefon eller e-mail. Tält kan ni få skickat hem till er dörr i hela Sverige. Det finns även möjlighet att göra er betalning med Swish och hämta ut tält och tillbehör via varuintaget. Kontakta oss gärna så löser vi detta till er. Ni som kommer från hårt utsatta områden ber vi vänligen att kontakta oss per telefon då vi i detta läge ej tar emot besökanden som kommer direkt från dessa områden. Ta väl hand om er!


 
 
 
 
Post
Samtal
Karta
Om